Jubileumskonserten ÅK30! närmar sig!

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt till ÅK:s 30-årsjubileumskonsert ÅK 30! som hålls i Logomo den 25 mars. Vi har arbetat väldigt hårt och äntligen känns det som att vi har läget under kontroll. Det är verkligen inte lätt att ställa om sig från t.ex. opera och Adiemus till rock och Ramel på det sätt som vi kommer att göra under konserten. Men det är fantastiskt roligt! Så här såg det ut på Brankkis i Pargas när vi övade med 105th Street Band, iklädda våra jubileumskläder. Vitt och guld är temat!

Brankkis

Foto: Jouni Lappi

På ÅK:s facebooksida finns också en liten filmsnutt från vår övning i Brankkis. There’s no business like show business. Den hittar ni HÄR.

Missa alltså inte ÅK 30! i Logomo lördagen den 25 mars klockan 19.00. Biljetterna går åt som smör för tillfället, men det går fortfarande att boka via lippu.fi eller biljetter@kammarkoren.net. Varmt välkomna!

ÅK 30! på Facebook