Sommarskoj läger!

Sommarskoj läger ordnas i Korpo, Pargas och i Iniö i sommar. I Korpo och i Pargas är lägren tvådagars dags läger och på Iniö läger med övernattning. Temat för sommarskoj lägren är återanvändning och hållbart tänkande. Lägren är för barn lågstadieålder som tycker om att pyssla och delta i workshops om bl.a. musik. Workshopparna hålls av smyckesdesigner Jenny Puputti, bloggare och miljökämpe Julia Degerth, mångsysslare inom musik Axel Ridberg och vildmarksguide Dan Söderlund. Barnen kommer att få delta i alla workshops och om det finns tid över får de bygga på ett bihotell tillsammans, bilden nedan. Arrangörerna för lägren är Pargas Stad och Åbolands Ungdomsförbund.

bihotell2

Sommarens läger:

5-6.6 Pargas, PIUG – dagsläger

7-8.6 Korpo, Kommunalgården – dagsläger

13–14.6 Iniö, Snäckan – med övernattning

 

Workshops:

-Beats & Loops

-Refashion

-Green energy

-Rethink