ÅK Ensemble inleder höstterminen

Sommaren börjar sakta men säkert gå mot sitt slut, vilket innebär att ÅK kör igång med övningar igen. Som vi har väntat på att få börja sjunga efter sommaruppehållet! Åbolands Kammarkör heter ju numera ÅK Ensemble, ett namn som beskriver oss bättre, eftersom vi är långt ifrån en traditionell kammarkör.

åk30pia

Efter att vi under sommaren har återhämtat oss från vår fantastiska 30-årsjubileumsshow i Logomo i våras, kommer vi nu att börja öva på ett helt nytt projekt. Temat är ”Greatest Hits”. Det blir alltså en kavalkad av mer eller mindre bekanta låtar av så vitt skilda artister som t.ex. Earth Wind and Fire, Queen, Justin Timberlake och Nightwish.

Låter det intressant? Då kanske just du skulle vilja komma med och sjunga i ÅK. Vi söker nämligen nya medlemmar, gärna bland mansrösterna, men alla är välkomna. Kontakta
nyrekrytering@akensemble.net för mer information om du vill vara med i vårt trevliga och entusiastiska gäng. Vi börjar nästa måndag, alltså 21.8, i Cygnaeus skola. Då är det också insjungning för nya medlemmar klockan 17.30. Den egentliga övningen börjar klockan 18.30. Vi ses!