Frustration i fantasin

Johan-Backas1Ni får skylla er själva, ni som är med i ÅU-ligan i Fantasy Premier League.

Jag hade stora planer för ligan när vi startade den i augusti. Jag skulle intervjua någon deltagare varje vecka, varje månads vinnare sku få pris, en egen Facebookgrupp för ligan skulle skapas och så vidare.

Därav blev intet. Jag är för dålig för det. Och då menar jag inte dålig som i att jag inte skulle klara av sakerna ovan. Men jag ligger för dåligt till i ligan.

Men jag räknar med att ni ger mig förlåtelse. Ni vet själva hur det är.

När det går bra och ens spelare gör mål och passar fram till dem och blockerar skott och räddar straffar, då går man in varje dag för att kolla om scouten skrivit något nytt eller om någon egen mittfältare vrickat vristen under förmiddagens träning.

Och har inte det hänt kollar man vem Stoke möter om tre veckor, för Ryan Shawcross har ju just gjort comeback efter skada och kommer säkert att styra upp försvaret.

Men nu, när man ligger på plats 111 är loppet kört.

Jag har försökt allt. För första gången i min managerkarriär har jag bytt in en spelare från hatobjektet nummer ett, Manchester United.

Jag kan inte glädjas åt poängen det lagets spelare ger mig, men ändå lät jag Sergio Romero vakta min bur några omgångar i höstas. Jag skämdes redan då, men tänkte att fantasygudarna kanske skulle belöna min storsinthet. Tji fick jag.

Jag lovar att bättra mig till nästa säsong. Stiga ut ur min roll som segertörstig deltagare och oberoende av resultat se till att skapa lite surr kring ligan.

Men, bästa medtävlare, jag har en idé hur ni kan hjälpa mig i det uppdraget: låt mig ligga i topp i nästa års upplaga av ÅU-ligan! Alla skulle vinna på det. Åtminstone jag.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *