Träningsläger

Inför säsongsstarten for IKA, traditionellt kan man säga, till Västnyland på träningsläger. Lördagen började med en träning i Påminnehallen i Pojo. På eftermiddagen spelades en träningsmatch mot FBC Raseborg Knights II, dvs föreningen IKA har haft stort spelarutbyte med. Motståndarnas mål vaktades av bekantingen Christoffer Wiik som på grund av jobb flyttat till Västnyland. Första matchen med hela truppen samlad gick väl si så där, ibland bra spel, men Knights kontrade vasst då de fick lägen. Matchen slutade 4-4 efter ordinarie speltid. Resultatet stod sig även under den 5 minuter långa förlängningen så avgörandet skedde på straffar, där endast Atle Blomfelt lyckades göra mål, så straffvinst för IKA.

Efter matchen följde körning av backbilar i Påminnebacken.

Backbilsrace i Påminne
Backbilsrace i Påminne
Resultaten från backbilarna - Intressanta namn på IKAiterna
Resultaten från backbilarna – Intressanta namn på IKAiterna

Kvällen spenderades på Sjömansro i Hangö med mat, lekar, tävlingar och bastubad. Under söndagen hölls palaver inför säsongen. William Johnsson presenterades som spelande assisterande tränare. David Mullo utsågs till kapten och Dani Jämbeck till vicekapten.

Palaver
Palaver
Sjömansro i Hangö
Sjömansro i Hangö
Utsikten från rummet dög för mig
Utsikten från rummet dög för mig

 

#12 Thomas Rikberg

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *