Ny författare på bloggen

Hej bästa läsare!

Konstbloggen har fått en ny författare. Jag heter Julia Nyman och jag är Konstmagister till utbildningen. Ursprungligen kommer jag från Ekenäs, men nuförtiden är jag bosatt i Åbo. Det ska bli riktigt roligt att skriva om konst både här på bloggen och i tidningen.

Planen för bloggen är att lägga upp rapporter av varierande längd från olika konstevenemang i Åboland eller från andra ställen där jag råkar befinna mig. Personligen intresserar jag mig för samhällskritisk konst och nonsenskonst. Samtidskonst upplevs ofta som svår att förstå och det här fascinerar mig. Ingen kan väl förstå sig på allt och det gör inte heller jag, men jag försöker vända och vrida på det jag ser och upplever för att hitta olika ingångar.

Jag jobbar också som projektkoordinator för Konstrundan och som frilansande konstkurator.


Julia Nyman

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *