Råcktåberfest 2014 (30.10)

Rockföreningen har igen dragit igång sin verksamhet, och på ÅAS Gulisakademi var det högljudda svarta bordet välbesökt. Många gulisar tog del av vårt infopaket och hoppeligen kommer en del med som medlemmar.

I slutet av oktober är det igen dags för föreningens stora höstevenemang, Råcktåberfest, som de senaste åren hållits på Åbos största rockklubb, Klubi. Som mest har tio RÅA-band uppträtt på samma kväll (ett rekord också enligt Klubis personal) men vanligtvis spelar 6-8 band. Banden har alla en koppling till föreningen genom att de övar i lokalen eller har avgiftsbetalande medlemmar. Till och från dyker också gamla RÅA-rävar upp som artister.

Råcktåberfest är en utmärkt chans att höra musik som görs av svenska studerande i Åbo, och för banden att spela på en högklassig scen. Biljettpriset hålls också studerandevänligt (så många som 400 stycken inbetalade 2012) men alla musikintresserade är välkomna. Mer info om artisterna kommer snart! /webred.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *