Råcktåberfest på torsdag!

https://www.facebook.com/events/767472083314705/?fref=ts

RÅCKTÅBERFEST 2014

Råcktåberfest är ett årligt evenemang ordnat av Rockföreningen vid Åbo Akademi. Evenemanget går ut på att musiker från RÅA uppträder med eget material och tanken bakom evenemanget är att sprida bandens musik till ny publik. Råcktåberfest har dragit stor publik de senaste åren, mellan 300-400 deltagare årligen. I år ordnas Råcktåberfest på Klubi den 30.10, dörrarna öppnas kl. 20:00 och första bandet stiger på scen 20:30.

Årets artister på Råcktåberfest är följande;

Abus
Disco i mitt hjärta
Craneium
Sofa Sunday
Fistpumping Cats
Colonist
Kirk Grim
Big Sky Theory

Vi ses på Klubi!

// Daniel Nyström, ordförande för Rockföreningen vid Åbo Akademi

rcktbr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *