RÅA Live 15!

Återigen är det den tiden på året – det är dags för Live 15 på Kåren på fredag och lördag! Åbos (och kanske Finlands?) största tributkonsert bjuder som vanligt på varierande artister, och musicerande studerande har förberett sig i månader för att dra en oförglömlig show. I år har Rockföreningen bjudit in Radio X3Ms egen Kjell from Hell som konferencier.

Biljetter kan köpas på kårrestaurangerna imorgon och via appen TicTed eller från dörren. Och kom ihåg – eventuell vinst skänks alltid till välgörenhet. Tidigare år har RÅA gett bidrag till Östersjöns väl, och 2012 köptes musikinstrument till flyktingmottagningen i Pansio.

Nedan länkar till facebook-evenemanget och videoklipp från förra året (då ett filmteam gjorde en professionell Live-DVD).

https://www.facebook.com/events/1382342225423536/

”RÅA På Kåren är tillbaka! Som vanligt ordnas evenemanget på Kåren och i år smäller det den 24-25 april! För de som inte tidigare varit på detta evenemang så handlar det alltså om RÅA-musiker som uppträder som tribute-acts under två kvällar. Evenemanget är en välgörenhetskonsert och all vinst kommer att skänkas till välgörande ändamål.

Priset för RÅA på Kåren Live 14 är 9€ för en enkelbiljett(antingen fredag eller lördag) eller 15€ för en tvådagars biljett. Biljetter som lämnar över kommer att säljas vid dörren, men köp biljetter i god tid, evenemanget har under flera år varit slutsålt och folk har fått vända vid dörren.

Dörrarna kommer att öppnas 19.00 och första bandet ställer sig på scen 19.30, kom i tid!

Fredag 24.4(inte ordnade enligt speltid)

Sentenced
Pantera
Depeche Mode
System Of A Down
Veronica Maggio
Green Day
Helloween
Rihanna

Lördag 25.4(inte ordnade enligt speltid)

Arctic Monkeys
Anthrax
Kings Of Leon
Guns N Roses
Rammstein
Franz Ferdinand
Mastodon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *