Sköna, lugna kvällar

DSC_7245

På grund av Kristiansands tidtabeller skulle Gulden Leeuw vara i hamnen på fredagsmorgonen 8.30 och därför släppte vi ner ankaren i närheten av Kristiansand kvällen före. Det var rolig omväxling att inte stanna i hamnen! Men för att vi inte skulle bli alltför rastlösa (vilket vi alla var på grund av sömnbrist och för mycket godis) for vi på kvällen till stranden nära vår båt.

DSC_7147

Vi gjorde upp eld och vandrade runt på ön, tog en hel del bilder och njöt av den fina solnedgången. Samma kväll hade vi börjat med mordspelet (ett spel där du får namnet på en person ombord som du sedan måste döda utan att någon ser. Personen dör när du kramar hen) så vissa började jaga efter sina första offer redan på ön.

DSC_7315

En kväll som denna var alla väldigt avslappnade och på bra humör. Den kvällen var jag riktigt glad över att jag är med på seglingen och fått träffa alla dessa fantastiska människor och fått uppleva allt med dem.

DSC_7232

DSC_7335

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *