Crew Parade

DSC_7382

Lördagen var fylld med typiskt Tall Ships Races -program. På morgonen ordnades sporttävlingar mellan lag från olika skepp och vi hade möjligheten att fara till Aquarama, en vattenpark i Kristiansand. En del av besättningen stannade ombord eftersom Gulden Leeuw ordnade en segling för människor från andra båtar.

DSC_7482

Efter förmiddagsprogrammet var det tid att samlas på Gulden Leeuw för att sminka och förbereda oss för Crew Parade! I paraden får skeppen presentera sig själva och många besättningar satsar en hel del på sina kläder och kan även ha musik och egen sång. Vi valde att ha på oss de officiella ljusblåa Tall Ships Races -skjortorna och i ansiktet målade alla sitt lands flagga.

DSC_7561

DSC_7544

Crew Parade var så rolig! Vi fick perfekt väder, solen sken och alla var på bra humör. Gulden Leeuw vann priset för den mest internationella besättningen! På kvällen hade vi Crew Party i lokala hotellet och efterfesten hölls i ett holländskt skepp.

DSC_7585

DSC_7564

DSC_7672

På måndag börjar tävlingsdelen från Kristiansand till Ålborg!

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Crew Parade”

  1. Snälla Heini,

    Evenemanget du deltar i heter ”Tall Ships Races”, inte ”Tall Ships Race”

    Mvh,
    Kim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *