Putting up a show

 DSCN1695

När man kommer till en Tall Ships Races-hamn gäller det att göra ankomsten till en show. I öppningsceremonin belönar man nämligen båten som har den bästa showen ombord så det är något de flesta båtarna satsar på. Även vårt skepp var ivrigt att vinna priset i år och vi hade en riktig kommitté för att planera hur vi skulle imponera på människorna i Kristiansand.

Vårt tema var Lejonkungen! Eftersom Gulden Leeuw heter Gyllene lejon på svenska passade det ganska perfekt, vi har även en lejonkostym ombord vilken vi förstås använde. Samtidigt som vi spelade ”Circle of Life” från högtalarna dansade vårt ”lejon” på översta däcket och vi tog ner seglen som vi tidigare tagit upp (ser imponerande ut från stranden). Vi hade även lärt oss en kort koreografi till en av sångarna från Lejonkungen.

DSCN1689

DSCN1693
Gyllene lejon!

Även om klockan var bara åtta på morgonen och nästan ingen var i hamnen för att se på oss hade vi roligt!

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *