Crew Parade 2

DSC_8768

DSC_8783

I Ålborg satsade vi mer på besättningsparaden än i Kristiansand. Några hade byggt en båt med en mast och segel man kunde hissa upp. Vi hade trummor och maracas och tre lejon som gick runt och röt åt folk som var och se på paraden.

DSC_8706

DSC_8738

DSC_8732

DSC_8716

DSC_8754

DSC_8949

DSC_8929

Ärligt sagt så tyckte jag att paraden i Kristiansand var bättre än i Ålborg. Kanske vi ännu då hade mera energi och väntade ivrigt på kommande tävlingen medan i Ålborg var paraden på den dagen som var vår sista på seglingen. Stämningen var helt enkelt inte den samma som i Kristiansand. Men kan vara att de andra tyckte att den här paraden var bättre! Satsat var det i alla fall.

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *