Om bloggaren

Jag är Heini, 21 år och Åbobo. Jag har seglat sedan jag var sju år och i sommar får jag vara med i det mest spännande äventyret hittills! Har upplevt både skärgården och städer runt Östersjön och bästa resan hittills har varit seglingen från Åbo till Köpenhamn, men sommarens resa kommer att innebära något helt nytt för mig. Därför är jag så taggad!

Jag äger ingen båt, är inte ens den ivrigaste seglaren som skulle hellre leva på havet än på land men ändå har segling en plats i mitt hjärta. Det bästa med hobbyn är hur avslappnad man blir på havet, hur man fullständigt kan koppla av och njuta av vågorna, varierande väder och god mat. På havet är det lätt att vara lycklig och därför är det svårt att glömma bort seglingshobbyn helt och hållet.

På fritiden sysslar jag med efterrätter, bra tv-serier och filmer. Dyster kombination, skulle jag säga! Men utöver det springer jag i en springskola, håller på med yoga och försöker desperat lära mig att laga riktig mat. Det är svårt att lyckas med matlagning, let me tell you… Gillar även god kaffe, resor till stugan och utmaningar.

Vid Åbo Akademi studerar jag statskunskap, mitt tredje år börjar på hösten. Efter det hoppas jag på att hitta mig antingen i Vasa eller Galway, Irland. Får se vad det blir!

IMG_20140919_180258

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *